Over ons Contactformulier +31 (0)487 70 02 32
Op werkdagen open tot 18:00

Home / Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Wij wensen u graag welkom in onze SHOWROOM!

ATM Nederland BV is gestart in 2008 als groothandel met als doel het aanleveren van sanitair en verwarmingsproducten aan showrooms, groothandelaren en detailhandelsbedrijven door heel Nederland. ATM Badkamer Design.nl is in 2016 opgestart door veel vraag in de markt als onderdeel van het bedrijf met een webshop en eigen showroom met als doel het aanleveren van sanitair en verwarmingsproducten aan consumenten en installatiebedrijven.

Wij onderscheiden ons in de markt door ons grote assortiment hoogwaardige RVS-304 producten voor badkamers en keuken in diverse stijlen en smaken.

Daarnaast onderscheiden wij ons door maatwerk te leveren voor baden en bad meubels volgens wensen van onze klanten van de externe showrooms.

Wij voeren een groot assortiment waar een klein percentage van op deze webshop vermeld staat. Diverse rubrieken zullen de komende maanden aangevuld worden zodat er een ruime product keus ontstaat op deze webshop die sinds januari 2017 ontwikkeld is als aanvulling op onze showroom.

U bent van harte welkom in onze showroom in Druten waar U de producten kunt bezichtigen en desgewenst advies kunt inwinnen.

Omdat onze showroom onder een dak gevestigd is met een erkend installateur kunt U tevens de montage van de gekozen producten of een complete badkamer met zo nodig de installatietechnische aanpassingen laten uitvoeren.

Service:
Uit ervaring weten wij dat er klanten zijn die het prettig vinden om buiten werkdagen om goederen aangeleverd te krijgen. Wij kunnen dit op afspraak op zaterdagen voor U verzorgen vanaf ons distributiecentrum in een straal van 100 km.

Voor al uw vragen over de producten en/of aanvraag voor complete badkamers kunt U contact opnemen met ons algemene telefoonnummer 0487-519307 of onderstaande formulier invullen waar wij binnen 24 uur op zullen reageren. Uitgezonderd zondagen en vakantieperiodes.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Adresgegevens

ATM Nederland BV
Kattenburg 54
6651 AP DRUTEN
0487 51 93 07
KVK 30244923